Een stevig meergranen volkorenbrood met een heerlijke melange van verschillende zaden en pitten. Dit brood wordt gebakken volgens traditioneel Duits recept met NL Demeter graan. De zaden en granen worden eerst gekookt, afgekoeld en toegevoegd aan het deeg. Hand gevormd. Gebakken op een tradiotionele stenen ovenvloer. Heerlijk smeuïg brood dat erg lang mals blijft.
water, TARWEVOLKORENMEEL** (35%), ROGGEDESEM** (ROGGEVOLKORENMEEL** (9,8%), water), SPELT GEBROKEN** (3,4%), lijnzaad* (1,7%), zonnebloempitten* (1,1%), pompoenpitten* (1,1%), zout, TARWE GEBROKEN** (0,9%), HAVER** (0,9%), GERST** (0,9%), boekweit** (0,9%), ROGGE GEBROKEN** (0,9%), gierst** (0,8%), SESAMZAAD* (0,3%), appelazijn**.. Dit product bestaat voor 86% uit Demeter ingrediënten. * is van gecontroleerde biologische teelt. ** is van gecontroleerd biologisch-dynamische teelt
Review toevoegen
Het is niet mogelijk om een review met 0 sterren te plaatsen *